Étlapunk

Vad és halételek, sváb-bajor specialitások a régió kiváló alapanyagaiból szívvel-lélekkel!

Előételek

  • Tatar beefsteak – 2400,-
  • Őz carpaccio parmezánforgáccsal, szezámmag olajjal – 2000,-
  • Cézár saláta – 1400,-
  • Fokhagymás céklasteak bacon jam-mel – 1200,-
  • Gránátalmás édeskömény saláta kecskesajttal – 1500,-
  • Konfitált kacsamell zsírjában – 1200,-

Levesek

  • Halászlé pontyból/harcsából – 1100/1300,-
  • Tyúkhúsleves – 700,-
  • Tárkonyos őzragu leves csészében – 850,-
  • Kapros-savanyú káposztás borjúragu leves csészében – 850,-
  • Fokhagyma krémleves sajtos grissinivel csészében – 600,-
  • Erdei gomba krémleves házi gnocchi-val csészében – 600,-

Főételek

  • Vajon sült jércemell filé kecskesajt gratinnal, serpenyős kerti zöldségekkel – 2000,-
  • Ropogós bundában sült jércemell csíkok mézes-mustárral, almás-céklás rukkola salátával – 1900,-
  • Schwarzwald-i sonkával és sajttal töltött sertésborda vagy csirkemell, rósejbnivel – 1900,-
  • Bacon-be göngyölt szűzérmék borsmártásban, lilapürével – 2200,-
  • Bécsi szelet sertésszűzből, snidlinges-majonézes burgonyasalátával – 2200,-
  • Borjúpaprikás házi galuskával – 2200,-
  • Érlelt marhahátszín roston, pirított hagymagúla alatt, mandulás burgonyapürével – 2400,-
  • Bélszínsteak libamájjal, borsmártással/barnamártással/fehércsokoládé mártással, házi burgonyafánkkal – 3900,-
  • Négysajtos házi tagliatelle tészta bélszín csíkokkal – 2400,-

Sváb-bajor specialitások

  • Fokhagymás svábpecsenye fűszeres rósejbnivel – 1800,-
  • Bajor csülök pergelt káposztával, roston sült burgonyagombóccal – 2200,-
  • Sörben sült malacpecsenye burgonyapürével, párolt bajorkáposztával – 2400,-
  • Sült kacsacomb lilakáposztával, diós gnocchi-val – 2400,-
  • Rosé libamell mézen karamellizált gyümölccsel, burgonyapürével – 2800,-
  • Bajor grilltál 2 személyre /ropogós kacsacomb, bajor csülök, sajttal – schwarzwald-i sonkával töltött jércemell, fokhagymás svábpecsenye lilakáposztával, roston sült burgonyagombóccal, rizzsel, fűszeres steakburgonyával / – 5900,-

Halételek

  • Haltál 2 személyre /bundás harcsa stircelt mandulával, roston sült pontyfilé kapros svábszószban, fokhagymás fogasfilé füstöltsajt gratinnal, citrombors mártással, friss rukkola saláta, burgonyapüré, majonézes burgonyasaláta/ – 6400,-
  • Fokhagymás harcsasteak rozmaringos serpenyős zöldségekkel – 2400,-
  • Bundás harcsa stircelt mandulával, sajtos burgonyapürével – 2300,-
  • Harcsaszeletek lime-os citromfű mártásban, házi tagliatelle tésztával – 2300,-
  • Fokhagymás fogasfilé füstöltsajt gratinnal, citrombors mártással, balzsamos kerti serpenyős zöldségekkel – 2800,-
  • Harcsapaprikás házi túrós csuszával – 2300,-
  • Rántott ponty, majonézes burgonyasalátával – 1900,-
  • Roston sült pontyfilé kapros svábszószban, burgonyafánkkal – 1900,-

Vadak

  • Szarvas bélszínsteak libamájas erdei gombaraguval, barnamártással/csipkebogyó mártással, burgonyafánkkal – 4000,-
  • Szarvasérmék vadas mártásban, petrezselymes gnocchi-val – 3000,-
  • Vörösboros őzpörkölt galuskával – 2800,-
  • Érlelt őzgerinc erdei gyümölcsmártásban, burgonyafánkkal – 3200,-
  • Vaddisznóragu vargányával és rókagombával, áfonyás tagliatelle tésztával – 3600,-
  • Nyúl java vadasan, szalvettagombóccal – 2900,-

Vegetáriánus ételek

  • Paradicsomos penne friss kerti zöldségekkel, parmezánforgáccsal – 1500,-
  • Gnocchi gorgonzola mártásban – 1800,-

Saláták

  • Paradicsom / uborka / káposzta / vegyes – 450,-
  • Idénysavanyúságok – 450,-
  • Friss kevert saláta – 550,-
  • Roquefortos kevert saláta – 600,-

Desszertek

  • Bajor almás-fahéjas palacsinta vanília öntettel – 550,-
  • Somlói galuska – 600,-
  • Szigeti mákos gőzgombóc, vanília sodóval – 1300,-
  • Brownie vanília fagylalttal – 700,-